Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς...

Η ανάρτηση αυτή ίσως να καθυστέρησε λίγο λόγω φόρτου εργασίας, όμως δεν είναι ποτέ αργά για να πεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για την αγάπη και τη στήριξη πολλών και καλών συντρόφων στους οποίους οφείλω την εκλογή μου στην 23η τιμητική θέση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Δημοκρατικού μας Κινήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και τους συντρόφους με τα "κόκκινα μάτια" που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου μας και παρέμειναν εκεί μέχρι το τέλος. Μέχρι να εκφραστεί κάθε σύντροφος, μέχρι να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος, από τη πιο κοντινή γειτονιά ως την πιο ακριτική γωνιά της Ελλάδας μας.
Από την ολοκλήρωση των διαδικασιών μας, υπάρχει ένας και μοναδικός κερδισμένος.
Είναι η Δημοκρατική Παράταξη που "πατά το κουμπί" και κάνει το το μέγαλο πολιτικό RESTART. Είναι η Ελλάδα και η κοινωνία που θέλει να προχωρήσει μπροστά και δεν αντέχει άλλο να ορίζεται ο δημόσιος διάλογος από δύο μορφές συντήρησης. Μια στην κυβέρνηση και μια άλλη στην αντιπολίτευση.
Για μένα προσωπικά το αποτέλεσμα συνοψίζεται σε τρεις λέξεις. Είναι Τιμή, είναι Ευθύνη, είναι Αγώνας.
Αγώνας για να καταφέρουμε να Επιστρέψουμε στην Πολιτική. Να πείσουμε δηλαδή τους συμπολίτες μας ότι η Πολιτική δεν είναι η αντίληψη πως κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά για τους έχοντες την εξουσία. Αντίθετα, είναι η συλλογική απάντηση στα μεγάλα μας προβλήματα που είναι κοινά για όλους. Είναι η Λύση και όχι το Πρόβλημα.
Αγώνας για τη Νέα Γενιά που έμεινε εδώ και παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον αλλά και για τα αδέρφια μας, τους φίλους και τους συμμαθητές μας που έφυγαν στο εξωτερικό. Τους νέους επιστήμονες και εργαζόμενους που διαπρέπουν στην Ευρώπη και τον κόσμο και πρέπει να επιστρέψουν, Γιατί αυτοί, είναι άλλωστε οι μόνοι "ξένοι" που μπορούν να μας σώσουν.
Αγώνας πάντα και πριν από όλα για τη Δημοκρατία.
Γιατί είναι αυτή η ιδέα που έχει επίκεντρο τον Άνθρωπο και δυστυχώς βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμια ύφεση.
Δημοκρατία, για να επιστρέψουμε το λόγο στους πολίτες.
Για να μην παίρνονται ποτέ και πουθένα ξανά αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες ερήμην των πολλών όπως έγινε με τη χώρα μας ακόμη και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς τα τελευταία χρόνια της Κρίσης.
Δημοκρατία, γιατί η απουσία της γεννά τον εθνολαϊκισμο και την ακροδεξιά που απειλούν την Ειρήνη και την Ευημερία.
Δημοκρατία στην Οικονομία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εξασφάλισουμε πραγματικά ίσες ευκαιρίες για όλους και όλες. Για μας που έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα καλό προάστιο της Αθήνας αλλά και για το μαθητή ή τον ηλικιωμένο που ζει στο πιο απομακρυσμένο χωριό.
Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε ένα πραγματικό Κίνημα Πολιτών. Ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής που θα σηκώσει ξανά, ψηλά τον Ήλιο της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης πάνω από τον τόπο που γεννήθηκαν.
Πάνω από την Ελλάδα και πάνω από την Ευρώπη..
Τώρα #ΞΕΚΙΝΑΜΕ
Σας ευχαριστώ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου